Моята е вече 7години с рязани пружини слагъл съм червени слагал съм и жълти вижда тисе смешно но разлика няма да усетиш освен ако си рали пилот.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спортни пружини цена?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеВерно ли бре!!!
И как ни са сетиха тия ора по-рано ми си арчат парите!!!
Ма кажи ни ся поне как е по-правилно да се отрежат, от към широката или от към тясната страна на пружината?!!!
Или най-добре да срежем по средата, да махнем излишното и след тва да си е заварим.........
Не се реже по средата.Щото при 240 започва едно леко люшкане.
Реже се предна лява-отгоре и дясна задна отдолу.
Нямам никакви проблеми при посочената скорост, че и нагоре....
...извинявам се за лиричната отбивка...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от svi Покажи съобщениеРежеш твойте оригиналните и няма да ти трябва да даваш излишни пари ефекта е същия.Махаш една навивка две навивки както ти харесва и си караш.
Comment
-
Първоначално публикувано от svi Покажи съобщениеРежеш твойте оригиналните и няма да ти трябва да даваш излишни пари ефекта е същия.Махаш една навивка две навивки както ти харесва и си караш.
Колега я пусни една снимка на рязани задни пружини,че ни стана интересно,с тая си форма и всичко на всичко 3 или 4 витки мисля бяха,след рязането на една витка,как точно ги сложи на колата.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеКолега я пусни една снимка на рязани задни пружини,че ни стана интересно,с тая си форма и всичко на всичко 3 или 4 витки мисля бяха,след рязането на една витка,как точно ги сложи на колата.
Ноооо колегата явно е открил топлата......но все пак е добре,поне споделя човека,че някои режат,кривят,заваряват,надуват турбини и нищо не казват156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment